ΒΙΒΛΙΑ

              Η γνωριμία με την ΆλφαΒήτα          σε συνδυασμό με το μάθημα της Γλώσσας Α΄τάξης προσεγγίζεται με διαθεματικό τρόπο συνταιριάζοντας ποικίλες καλλιτεχνικές δραστηριότητες, αναγνώσεις λογοτεχνικών βιβλίων, πρωτότυπες δημιουργικές δραστηριότητες. 

          Ο Λούλης ο Πορτοκαλούλης γεννήθηκε στην φαντασία των μαθητών της Δ΄τάξης στο πλαίσο του project eTwinning "An orange rolling"και το βιβλίο (κείμενο & εικονογράφηση) είναι προϊόν της δημιουργικότητας των μαθητών με την δική μου ευθύνη και καθοδήγηση.

    Τα Σχέδια Εργασίας που παράχθηκαν από τους εκπαιδευτικούς που συμμετείχαν στη Δράση T4E και ήμουν ambassador της ομάδας, περιλαμβάνονται στο παρόν βιβλίο, και αφορούν σε προγράμματα γνωριμίας με την Ευρωπαϊκή Ένωση 

       24 ιστορίες, μία για κάθε γράμμα  γέννησε η φαντασία των μαθητών της Α΄τάξης με την καθοδήγηση της δασκάλας τους κ. Δρίτσα  καιμε οδήγησαν να σχεδιάσω ένα πολύ ενδιαφέρον βιβλίο.

              ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΚΑΡΤΕΣ              Με την ολοκλήρωση σχετικού προγράμματος για τον Ι. Καποδίστρια, που εκπόνησα μαζί με τους μαθητές της ΣΤ΄τάξης, οι μαθητές έγραψαν σχετικές ερωτήσεις και δημιούργησα το παιχνίδι.


ΚΟΙΝΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΕΝ

Η συνεργασία Ελλάδας, Λιθουανίας, Πορτογαλίας, Κύπρου, Τουρκίας σε πρόγραμμα etwinning δημιουργικής γραφής έδωσε ένα περιπετειώδες παραμύθι.

 Το e- book με τίτλο TECHNE παρουσιάζει την εφαρμογή ψηφιακών εργαλείων στην διδασκαλία, αξιοποιημένα από τους εκπ/κούς,  που συμμετείχαν σε επιμόρφωση Erasmus+KA1 2021.

Αργυρή Μπιλιούρη, 2011-2023